К основному контенту

Партнерські програми і заробіток на рефералах



Отже, заробіток на рефералах (партнерські програми) - досить перспективний і, що примітно, пасивний. Дуже швидко не заробите, але зможете спокійно поїхати у відпустку, а дохід від ваших рефералів від цього не знизиться.
Для того, щоб залучати рефералів в більш-менш гідному кількості, потрібно буде все-таки мати свій сайт, блог і при цьому досить розкручений. Однак, це зовсім і не обов'язково. Можна розміщувати рефссилку на тематичних форумах, попередньо ознайомившись з їх правилами і можливими заборонами. Іноді це можна буде робити в «підпису», і тоді для максимального охоплення вам доведеться активно спілкуватися в тих гілках, де може жити ваша цільова аудиторія.
Напевно, найкращим варіантом збільшення числа залучених користувачів буде написання докладних статей по роботі з тим чи іншим сервісом (біржею), з розміщенням в них реферальних посилань (по ним система зарахує цих користувачів на ваш рахунок). В офлайні аналогом заробітку на рефералах є посаду страхового брокера.
Я сама, та й практично всі користувачі в рунеті ставляться негативно до того, щоб на них хтось заробляв. Це особливість національного характеру. Хоча, за великим рахунком, ні мені, ні будь-кому з моїх рефералів від цього ні гаряче, ні холодно (платить адже власник партнерської програми зі свого, власної кишені). Але мабуть, все одно прикро.
При бажанні можна знайти партнерські програми під будь-яку тематику, але не всі з них будуть однаково прибуткові. Доведеться їх тестувати або орієнтуватися на відгуки інших користувачів. Давайте я наведу ті з них, що використовую сам, а ви в коментарях додасте щось ще від себе. Так як я для поширення рефссилок використовую власний сайт, то партнерки вийшли з ним співзвучними з тематики.
Я спробую їх розташувати за рівнем заробітку, але знову ж таки повторюся, що все суто індивідуально.
1. Вктаргет — непогана партнерка, в якій платять 15% з доходів залучених вами рефералів. Оскільки біржа підходить абсолютно для всіх, то і набрати рефов буде нескладно. Детальніше про заробіток в соціальних мережах через Vktarget читайте за посиланням.

2. Міралінкс — біржа статей, досить докладно описана мною в мануалі по MiraLinks. Суть заробітку зводиться до залучення якомога більшої кількості користувачів в цю систему.
Ваші реферальні посилання:
Або ви можете використовувати будь-яке посилання, додавши в кінці
/from:379724
3. ГоГетЛінкс — найпопулярніша біржа вічних посилань в рунеті.  

4. 60 сек — обмінник електронних валют і реальних грошей, який має дуже вигідну партнерську програму.  

5. Воркзілла — партнерка біржі фрілансу нового формату. На мій погляд, дуже перспективний напрям, який дуже добре себе показує в плані прибутковості.
 
6. BestChange — партнерська програма моніторингу обмінників, де платять по $ 0.35 за кожного залученого клієнта на сайт.

7. КурсЕксперт — ще одна партнерка подібного штибу (моніторингу обмінів) що теж показує відмінні результати.

8. РотаПост — залучати в систему як блогерів, так і рекламодавців. Ви отримуєте 25% від комісії системи при введенні засобів рекламодавцем і 25% від доходу системи з кожного виконаного блогером завдання.
Нарахування коштів за залучених рефералів проводиться в останній день кожного місяця.
9. Рукапча — ще одна універсальна партнерка, куди можна залучати дуже різноманітну і часто важко монетизованими аудиторію (капчу вводити всі вміють).

10. Etxt — досить прибуткова партнерка у цій біржі копірайтингу.


11. АдвертАпп —партнерка веб-додатки для заробітку на мобільному телефоні. Досить непогано виходить, якщо врахувати що працюю з нею тільки два-три місяці (при реєстрації введіть промо-код 2o6uk0, для отримання перших грошей)

12.МегаІндекс — система автоматичного просування. Клієнти, які зареєструвалися за вашим рефкам, будуть витрачати гроші на посилання, а ви отримувати з цього відсоток. Також в цій системі є і багато безкоштовних інструментів, про які я писав у статті про MegaIndex.


14. У всіх інфопродуктов, які розповсюджуються в інтернеті, є свої партнерські програми, які, як правило, є дуже вигідними. Автори готові віддавати вам за продажу від третини до половини вартості відеокурсів. Яскравим прикладом є партнерська програма Євгена Попова, де ви зможете зайнятися продажем цих відеоуроків.

15. Адвего —в цій текстовій біржі є партнерка, на якій можна заробляти залучаючи замовників і авторів.

16. Textsale — там теж є своя реферальная програма.

17. WebArtex — зовсім молода біржа статей, а значить і дохід з рефералів може бути
більше у віддаленій перспективі (ви опинитеся в результаті на вершині піраміди рефералів).

18.Бинпартнер  -  партнерська програма брокера бінарних опціонів Binomo. Потрібно буде залучати трейдерів в цю торгову платформу і за це отримувати від 50% від прибутку системи.

19. Паер — партнерка набирає популярність платіжної системи, де платять дуже пристойний відсоток від доходів, залучених вами відвідувачів.

20. Біржі фрілансу, реємтруйся та отримуй кошти:

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Найкращі Bitcoin Крани

Дуже ефективним інструментом в наступаючу епоху криптовалюти є біткойн крани. Це будь-які ресурси-роздавальники біткойнів своїм відвідувачам. Вони живуть за рахунок реклами. Вся збірка кранів, опублікована нижче, була ретельно відібрана нами і дозволить вам отримати найбільше BTC в максимально стислі терміни. Для деяких з представлених нижче ресурсів потрібен аккаунт Faucethub.io, так що радимо там зареєструватися. Рекомендуємо також ознайомитись з іншими розділами нашого меню. На них теж можна непогано наваритись, поки відбувається "перезарядка" біткойнів на кранах. Це дозволить оптимізувати ваш час і отримувати максимальний прибуток, використовуючи топові ресурси з різних ніш.  bitfun   На цьому крані можна збирати від 1 сатоші. Хочете - збираєте менше, хочете - чекаєте і збираєте більше. У перервах можна пограти в флеш ігри, яких на даному сайті дуже багато. Збираєте сатоші зразу на аккаунт CoinPot. Володіє людським, не дратівливим інтерфейсом, хоч і з великою

Дизайн тем

2. Дизайн тем Дизайн тем для таких платформ, как WordPress и Blogger. Всем сайтам и блогам нужна «тема» (или шаблон), которая определяет их внешний вид. Именно поэтому, если у вас есть хорошее чувство дизайна и другие необходимые навыки, вы также можете стать дизайнером тем. Когда тема готова, можно реально продавать её на специальных сайтах с темами или создать свой сайт, на котором люди будут покупать их. Создание тем для таких платформ, как WordPress, Blogger, Joomla, Drupal и других, — очень прибыльный бизнес с нуля . Это занятие может вполне хорошо вас обеспечить. Необходимые навыки : хороший вкус в веб-дизайне, знания CSS, HTML, JavaScript, Photoshop и целевой платформы. Сколько можно заработать на дизайне тем? Как правило, одна копия темы стоит где-то от 10 до 100 долларов. Поэтому если вы продадите всего лишь сто копий, то сможете реально заработать тысячи долларов. Если разрабатывать индивидуальную тему для заказчика, за неё можно просить даже больше, в