К основному контенту

Найкращі Bitcoin Крани

Дуже ефективним інструментом в наступаючу епоху криптовалюти є біткойн крани. Це будь-які ресурси-роздавальники біткойнів своїм відвідувачам. Вони живуть за рахунок реклами. Вся збірка кранів, опублікована нижче, була ретельно відібрана нами і дозволить вам отримати найбільше BTC в максимально стислі терміни. Для деяких з представлених нижче ресурсів потрібен аккаунт Faucethub.io, так що радимо там зареєструватися.
Рекомендуємо також ознайомитись з іншими розділами нашого меню. На них теж можна непогано наваритись, поки відбувається "перезарядка" біткойнів на кранах. Це дозволить оптимізувати ваш час і отримувати максимальний прибуток, використовуючи топові ресурси з різних ніш. 

bitfun 

На цьому крані можна збирати від 1 сатоші. Хочете - збираєте менше, хочете - чекаєте і збираєте більше. У перервах можна пограти в флеш ігри, яких на даному сайті дуже багато. Збираєте сатоші зразу на аккаунт CoinPot. Володіє людським, не дратівливим інтерфейсом, хоч і з великою кількістю реклами. 

РЕЄСТРАЦІЯ 

moonbit

Кран видає сатоші раз пів години. Є лотерея і можливість подвоїти виграш. Виплачує на Faucethub. Мінімалка на вивід 2500 сатоші, з виводом проблем не було.

 РЕЄСТРАЦІЯ

 bitcoin.crane.money 

На цьому крані можна заробляти на телефоні
Введіть  мій реферал код 5708afe3ce339e5b та отримайте Бонус

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Дизайн тем

2. Дизайн тем Дизайн тем для таких платформ, как WordPress и Blogger. Всем сайтам и блогам нужна «тема» (или шаблон), которая определяет их внешний вид. Именно поэтому, если у вас есть хорошее чувство дизайна и другие необходимые навыки, вы также можете стать дизайнером тем. Когда тема готова, можно реально продавать её на специальных сайтах с темами или создать свой сайт, на котором люди будут покупать их. Создание тем для таких платформ, как WordPress, Blogger, Joomla, Drupal и других, — очень прибыльный бизнес с нуля . Это занятие может вполне хорошо вас обеспечить. Необходимые навыки : хороший вкус в веб-дизайне, знания CSS, HTML, JavaScript, Photoshop и целевой платформы. Сколько можно заработать на дизайне тем? Как правило, одна копия темы стоит где-то от 10 до 100 долларов. Поэтому если вы продадите всего лишь сто копий, то сможете реально заработать тысячи долларов. Если разрабатывать индивидуальную тему для заказчика, за неё можно просить даже больше, в

Партнерські програми і заробіток на рефералах

Отже, заробіток на рефералах (партнерські програми) - досить перспективний і, що примітно, пасивний. Дуже швидко не заробите, але зможете спокійно поїхати у відпустку, а дохід від ваших рефералів від цього не знизиться. Для того, щоб залучати рефералів в більш-менш гідному кількості, потрібно буде все-таки мати свій сайт, блог і при цьому досить розкручений. Однак, це зовсім і не обов'язково. Можна розміщувати рефссилку на тематичних форумах, попередньо ознайомившись з їх правилами і можливими заборонами. Іноді це можна буде робити в «підпису», і тоді для максимального охоплення вам доведеться активно спілкуватися в тих гілках, де може жити ваша цільова аудиторія. Напевно, найкращим варіантом збільшення числа залучених користувачів буде написання докладних статей по роботі з тим чи іншим сервісом (біржею), з розміщенням в них реферальних посилань (по ним система зарахує цих користувачів на ваш рахунок). В офлайні аналогом заробітку на рефералах є посаду страхового брокер